Persones
-
+
Tancar
  • Seleccionar dates √
  • Escollir allotjament √
  • Revisar Reserva
  • Imprimir Reserva

 Dades de la reserva:

Ref. 49   Num. A-Bx-dreta
Dia d'arribada: 01/02/2018  a partir de 16 hores
Dia de sortida: 31/12/2018 abans de les 10 hores
Capacitat:          4
Preu 8.000,00 €
Fiança 700,00 €
 

* Taxa Turística -  Impost sobre les estades en establiments turístics (IEET), a raó de 0,90 Euros (majors de 16 anys) i nit fins a un màxim de 7 nits. En vigor des del 1.11.2012. S'abonarà a destí.


 Ompli el formulari amb les seves dades per formalitzar la reserva

En aquest moment l'allotjament està bloquejat per a vostè. Una vegada feta la reserva, en uns instants rebrà la seva confirmació
 Dades del client:

                                                           Opiniones de los clientes

D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, l'informem que les dades obtingudes d'aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de FINQUES FRIGOLA SCP amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel—lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça C/ CALAU, 6, 17210 - CALELLA DE PALAFRUGELL. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per a utilitzar-los per les finalitats esmentades. L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.

 Sistema de pagament:

La reserva ha estat efectuada correctament, i per tant l'allotjament està bloqueijat per a vostè. En breu i dins del nostre horari laboral, contactarem amb Vd. per indicar-los el sistema de pagament. La reserva sera considerada en ferm quan hagim rebut la paga i senyal.


 Condicions de lloguer


MasterCard SecureCode Verified by Visa Secured by thawte
 Condicions generals del lloguer

CONDICIONS GENERALS DE LLOGUER DE TEMPORADA:


Lloguer de temporada.- L' habitatge s' utilitzarà; com a segona residència, en cap cas podrà ser la l'habitatge habitual.

Preu.- El preu no inclou el consum d'aigua, gas, electricitat i la tasa de recollida d' escombraries i clavegueram.

Reserva.- La reserva serà considerada en ferm desprès d'haver efectuat el pagament del 30% del preu total del lloguer dintre el plaç especificat en la confirmació (haurà d'efectuar-se amb tranferència bancària, targeta de crédit o be mitjançant xec nominatiu).

Depòsit de garantia.- És de 700 euros i serveix per garantir possibles desperfectes ocasionats per l'inquili. El pagament hauràde realitzar-se obligatòriament en el moment de recollir les claus, en metàl.lic o mitjançant xec conformat Es retornarà desprès de la seva sortida, en efectiu, xec o transferència bancaria.

Resta del preu.- Las condicions de pagament seran les pactades amb l'agència, no obstant tots els pagaments s'han de realitzar abans de l' 1 de juny.

Entrega de claus.- De 10:00 a 14:00 i de 16:00 hores a 20:00, excepte diumenges i festius, que serà de 11 a 14 hores, previ pagament del depòsit de garantia.

Neteja: S'entregarà en les degudes condicions de neteja, i el llogater haurà de tornar-lo en el mateix estat. En cas contrari se li facturarà l'import de la neteja.

Capacitat: És de
Notice: Use of undefined constant cap - assumed 'cap' in /var/www/vhost/finquesfrigola.com/home/html/reserves/condicions_desc_temp_cat.php on line 63
4 persones
, i no podrà sobrepassar-se en cap cas.

Equipament: Les vivendes estan equipades amb la roba de llit i els utensilis bàsics de cuina i vaixella. No disposen de tovalloles, ni estovalles, ni tovallons, ni draps de cuina.

Animals domèstics: De no especificar-se el contrari no està permesa l'entrada d'animals domèstics.

Gas: En les vivendes que disposin de gas butà, serà el llogater qui s'encarregarà del subministrament, però el seu import serà a càrrec de l'Agència.

Piscines: Les piscines comunitàries solen estar obertes des de mitjans de Juny a finals de Setembre, depenent dels acords que hagi adoptat les respectives comunitats.

Platges: L'agència no serà responsable si per a causes diverses els estaments oficials tanquen o limiten l'accés a alguna de les platges.

Responsabilitats: Finques Frigola no serà responsable:

- Dels robatoris o danys que puguin patir els llogaters durant l'estància.

- Del funcionament de les piscines, bé perquè es degui a un mal funcionament del sistema de filtració o de que la comunidad de propietarios haya acordado abrirla mas tarde de lo previsto.

- Dels talls de subministrament d'aigua, gas o electricitat quan aquests siguin imputables a les companyies subministradores.

- Dels sorolls per obres, locals o vivendes properes.

- Del retard en les reparacions dels electrodomèstics existents en la vivenda, per part dels serveis oficials de les marques.