Piscina
Pàrquing
Vista mar
Persones
-
+
Tancar

Promoció Sa Blava Begur

Exclusiva promoció de 12 cases amb piscina privada d'obra nova a Begur. 12 cases en venda d'obra nova a Sa Blava residencial. La millor oportunitat per comprar la teva casa en una de les millors zones de la Costa Brava.


Si busques comprar la teva casa a Begur, aquesta és la teva oportunitat. Les cases en venda d'aquesta promoció a Begur son úniques, i la zona de Sa Blava residencial un espai idílic per a viure.

Descubreix el Paradis a Sa Blava Begur Residencial

Ubicades en una suau vessant, les villes de Sa Blava Begur Residencial s'integren armónicament en l'espectacular paisatge de la Costa Brava. Aquesta exclusiva urbanització ofereix vistes panoràmiques impresionants i es troba en una comunitat vallada d'acces restringit amb càmares de seguretat, garantizant la privacitat i tranquilitat.

El teu Oasis a Pocs Passos de Begur

Sa Blava Begur Residencial t'ofereix un entorn tranquil a tant sols 4 minuts a peu del encantador poble de Begur, una de les localitats més exclusives de la Costa Brava. Viu la vida al teu propi ritme mentres disfrutes de totes es comoditats de la vida moderna al teu abast.  També te a prop serveis comsupermercat i gasolinera.

Eficiencia Energètica "A" per el teu Benestar i Estalvi

Les nostres villes compten amb la codiciada eficiencia energètica "A", el que significa una construcció moderna amb la millor eficiencia energètica. Això no sols significa una llar cómode i  sostenible, sino que també et permet estalviar en els teus gastos energètics.

Dissenyades per a la teva Comoditat

Amb una superficie construida a partir de 322 m² distribuits en dues plantes, cada villa ofereix un espai per a satisfer totess les teves necesitats. Disfruta de la teva piscina privada i duess terrasses, així com d'espais de dia armoniosos. A més a més, ccomptes amb un garatge de dues places i un ampli traster.

El teu Refugi Privat

A Sa Blava Begur Residencial, la seguretat és primordial. La comunitat compte amb acces restringit i càmares de vigilancia per a la teva tranquilitat. A més, totes les viviendes ofreixen vistes al mar i a les magnífiques illes Medes.

Detalls del Projecte: Exclusivitat, Modernitat, Privacitat

Des del disseny exterior que integra qualitat, sostenibillitat i seguretat, fins els espais interiors oberts i funcionals plenes de lluminusitat i un interiorisme minimalista i acollidor, cada detall d'aquestes viviendes ha estat cuidadosament considerat.

El teu Retir a la Naturalesa

Disfruta de la tranquilitat en les amplies terrasses amb vistes, la piscina privada i el jardí sostenible amb vegetación autòctona que completa aquest paraís íntim. Un entorno tencat i segur es la millor garantía per a un bon descans.

No perdis la oportunitat de ser part d'aquest exclusiu projecte. Vine i descubreix Sa Blava Begur Residencial, on el luxe es troba amb la comoditat, la bellesa natural i la eficiencia energètica. La nova llar a la Costa Brava t'espera.


Promoció Sa Blava Begur


El millor d'aquesta promoció a Begur:


Cuina i banys:

Cuina equipada amb mobiliari Dica model Milano45 y electrodoméstics Electrolux. Banys amb sanitaris D-Neo i plats de dutxa d'obra camb gres porcelànic.


Ascensor:


Instalació d'un elevador eléctric Enier en algunes viviendes.


Fusteria Exterior:


Portes i marcs d'aglomerat masis acabat en MDF, lacats en blanc mate. Manetes d'acer inoxidable.


Climatizació:


Sistema d'aerotermia amb bomba de calor per refrigeració i calefacció. Climatizació per conductes amb regulació per termostats.


Electricidad:


Cuadro general de distribución integrado. Mecanismos y tomas de corriente de alta calidad. Toma de corriente para vehículo eléctrico en garajes.


Iluminació i Telecomunicacions:


Iluminació LED d'alta eficiencia. Preinstalació de fibra óptica en tota la vivienda.


Seguretat i Tecnología:


Equip de video porter amb pantalla a color i control desde dispositius mobils. Calificació energética "A" gràcies a sistemes d'energía renovable.


Revestimients Interiores:


Pintura plástica llisa blanca en parets i sostres. Parets de banys i lavabos de porcellana de gran tamany.


Jardineria i Piscina:


Zona exterior dissenyada amb espècies autóctones. Preinstalació de rec. Piscina de formigo amb revestimient de gresite. Aquests son els aspectes més destacats que resumeixen la memoria del projecte, enfocant-se en la qualitat, la comoditat i la tecnologia moderna per crear un entorn de vida atractiu i funcional a Sa Blava Begur Residencial.
Les Platges de Begur

La zona de Begur destaca per les seves platges*. S'han de visitar per disfrutar-les i fer-ho visquent a prop d'elles es una oportunitat única. 

 

Aquestes són només algunes de les belles platges que trobaràs en la zona de Begur. La diversitat d'opcions fa que sigui un destí atractiu per a aquells que busquen gaudir de la costa mediterrània en la seva màxima esplendor.

 

* Font fotos: Ayuntamiento BegurCONTACTI AMB NOSALTRES


Oficines